Skip to main content

Kluizen

Uw waardepapieren, documenten, waardevolle/kostbare bezittingen maar ook bezittingen met emotionele onvervangbare waarde veilig bewaren kan in een inbraak of brandwerende kluis en/of (geld/documenten)kist.

Nu ook leverbaar: Kluizen zowel brand als inbraakwerend, met dubbelbaard veiligheidsslot of elektronische  cijfercombinatieslot.

HBC Almere heeft veel aandacht en zorg voor de aflevering van haar producten. De levering en plaatsing van de veelal zware kasten vragen om een vakkundige benadering. Voordat de kasten ons pand verlaten ondergaan ze een nauwkeurige controle.

Onze condities zijn gebaseerd op leveringen op de begane grond, net achter de eerste sluiting, zonder enig verticaal transport op of bij het afleveringsadres. Het inhuizen, plaatsen, monteren en verankeren zal in overleg met u gaan.

Wanneer u vooraf zekerheid wil over de (meer)kosten die verbonden zijn aan de aflevering, kunt u de situatie aan HBC Almere voorleggen.

safeBoxes

Bel 036-5499656 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.