Skip to main content

Graveerservice

HBC levert naam- en tekstplaten van verschillende materialen o.a. rvs, aluminium, messing en allerlei kunststoffen aan bouw en industrie, doe-het-zelf markten en andere verkooppunten door middel van een dealernetwerk door geheel Nederland.

Bijna alle borden die wij leveren worden verdiept gegraveerd in de plaat , ook de rvs platen, dus geen platen met plakletters of slecht gelaserd, bij ons krijgt u nog de vertrouwde ouderwetse kwaliteit zoals u het mag verwachten.

Door onze specialisten worden de borden met zorg gegraveerd en met de hand ingelakt zodat uw plaat de beste behandeling krijgt. Kortom wij staan voor kwaliteit waar we trots op zijn!

Uit ervaring met diverse klanten, verenigingen, organisaties weten wij wat voor “problemen” er kunnen ontstaan/bestaan met betrekking tot het verkrijgen en eventueel plaatsen/monteren van naamplaatjes (voor nieuwe bewoner(s)), tekstborden, pictogrammen en bewegwijzering. In overleg met U bestaat de mogelijkheid om één en ander te inventariseren m.b.t. afmeting, locatie, kleur, lettertype, enz. Desgewenst bieden wij u de mogelijkheid om binnen afgesproken tijd uw graveerwerk te plaatsen/monteren.

Algemene Naamborden

 Emaille Naamborden